vrijdag 26 augustus 2011

Gouda genomineerd voor Beste Binnenstad

Gouda is door Detailhandel Nederland genomineerd voor de titel Beste Binnenstad 2011-2013 in de categorie middelgrote steden. Deze nominatie heeft een positieve uitstraling op de stad en sluit goed aan op de Goudse Stadsmarketing, waarin de focus op de binnenstad ligt.

Detailhandel Nederland organiseert tweejaarlijks de verkiezing ‘Beste Binnenstad’ van Nederland. Dit is dé kans voor Gouda om te laten zien wat een aantrekkelijke stad Gouda is voor burgers en winkeliers. Goudse ondernemers zijn blij met de nominatie en grijpen deze nominatie aan om de vitale binnenstad van Gouda te promoten. Gouda is samen met Hoogeveen en Goes genomineerd.

Op basis van bereikbaarheid, veiligheid, verblijfsklimaat, vestigingszaken, horeca en samenwerking tussen detailhandel en gemeente zijn uiteindelijk de genomineerden geselecteerd. Bijzonder aan deze verkiezing is dat de prijs wordt uitgereikt namens de winkeliers van Nederland. Winkels en binnensteden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bekendmaking winnaar

De winnaar wordt 6 oktober aanstaande in Madurodam (Den Haag) bekend gemaakt en mag zich twee jaar lang Beste Binnenstad van Nederland noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten