dinsdag 4 oktober 2011

Stroopkoekje voor Goes en Hoogeveen


Wie er ook wint, Gouda laat de gemeente Hoogeveen en de gemeente Goes de sfeer van Gouda proeven. Op woensdag 5 oktober, een dag voor de bekendmaking, krijgen alle gemeenteambtenaren van Goes en Hoogeveen een Gouds stroopkoekje bij de koffie.

Gouda is door Detailhandel Nederland genomineerd voor de titel Beste Binnenstad 2011-2013 in de categorie middelgrote steden. Deze nominatie heeft een positieve uitstraling op de stad en sluit goed aan op de Goudse Stadsmarketing, waarbij de focus op de binnenstad ligt. De prijs wordt 6 oktober a.s. om 15.30 uur in Madurodam uitgereikt.

De verkiezing ‘Beste Binnenstad’ wordt elke twee jaar door detailhandel Nederland uitgeschreven. Gouda heeft deze kans aangegrepen om te laten zien wat een aantrekkelijke stad Gouda is voor bezoekers, ondernemers en inwoners. Zo zijn Goudse ondernemers inmiddels gestart met de campagne: Gouda, stad van …‘ waarbij met wisselende thema´s de vitale binnenstad van Gouda wordt gepromoot.

De nominatie is verkregen op basis van hoe goed Gouda presteert op het gebied van bereikbaarheid, veiligheid, verblijfsklimaat, vestigingszaken, horeca en samenwerking tussen detailhandel en gemeente. Benieuwd naar de tekst van de aanmelding? Kijk op www.gouda.nl/bestebinnenstad.

De stroopkoeken-actie werd mede mogelijk gemaakt door Punselie bakkerij uit Gouda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten